Új jelszó kérése

Vásárlási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Az ÁSZF megtekintéséhez kérjük kattintson ide:

 

Általános Szerződési Feltételek

Miért vásárolhatok nyugodtan a GreenSite-on?

Mert:

 • minden termékünknek van magyar nyelvű használati útmutatója!
 • Elérhetőek vagyunk akkor is, ha garanciás ügyet kell intézni!
 • Figyelünk termékeink minőségére (ha egy adott időszakot tekintve átlépi a reklamációs ráta az 5%-ot, akkor fontolóra vesszük annak a terméknek a lecserélését).
 • Tudjuk mit árulunk!
Termék visszaküldése

 

  1. Ha nem elégedett a termékkel, akkor 14, vagy a külön megjelölt esetekben még több napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt és mi a termék árának 100%-át visszafizetjük.
   Ilyenkor Önnek nincs más dolga, mint visszcsere nyomtatványunkat kitölteni, majd a termékkel és a számlával együtt az eredetihez hasonlóan gondosan visszaküldeni nekünk. Amikor átvesszük a csomagot, ellenőrizzük, hogy minden rendeltetésszerűen volt-e kipróbálva és ezt követően 1-2 munakanapon, maximum 1 héten belül utalunk.

 

  1. Ha nem elégedett és szeretne másik terméket, akkor szintén a visszcsere nyomtatvány kitöltése lenne szükséges és ügyfélszolgálatunk úgy fogja küldeni az újat, hogy a futár a régit elhozza. Így Önnek sem pénzébe, sem idejébe nem kerül a csomag visszajuttatása.

 

  1. Garanciális ügyeknél: a legjobb megoldásért lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol eldöntjük, hogy indokolt e a termék visszaküldése, vagy azonnal küldünk újat.

 

Visszcsere nyomtatvány