Új jelszó kérése
Termék részletek


Safako ST500 GPS autós nyomkövető és lehallgató

-67%
Raktárkészlet: Elérhető a kiszolgáló raktárban
Safako ST500 GPS autós nyomkövető és lehallgató
 • Safako ST500 GPS autós nyomkövető és lehallgató
 • Safako ST500 GPS autós nyomkövető és lehallgató
 • Safako ST500 GPS autós nyomkövető és lehallgató
Fő kategória >Autós termékek
59 990 Ft
Akció: 19 990 Ft19990
Kezdete: 2018.08.15   Vége: 2018.08.19
Akcióból hátralévő idő:
Szállítási idő: 1-3 munkanap

Szeretné teljes biztonságban tudni járművét?

Netán szeretné tudni, hogy munkatársai hol járnak a céges autóval és milyen sebességgel közlekednek?

Esetleg friss jogosítványt szerzett gyermekét ellenőrizné, hogy betartja e a sebességhatárokat?

 

A Safako ST500 GPS autós nyomkövető és lehallgató készülékkel többé nincsenek megválaszolatlan kérdések!

 

Legfőbb tulajdonságok és funkciók:

 

 • Prémium minőség.

 • Pontosság: GPS alapon 5 méter.

 • Kiváló lehallgató funkció.

 • Folyamatos sebesség ellenőrzés.

 • Riasztás a kiválasztott körzet elhagyásakor.

 • Baleseti riasztás.

 • Ajtónyitás riasztó.

 • Egyszerű használat!

 

 • Ha már megtörtént a baj, nagy segítségére lehet ez a precíz és pontos eszköz! Egy eltűnt mozgó járművet sok esetben nagyon nehéz megtalálni- viszont a GPS alapú nyomkövetővel azonnal megkaphatja a kocsija aktuális földrajzi koordinátáit, és Ön által választott időközönként (akár 20 másodpercenként) folyamatosan nyomon követheti, hogy merre halad!

   

  Kiknek ajánljuk a Safako ST500-at? 

   

  Cégvezetőknek, autókölcsönzőknek, magánszemélyeknek - Mindenkinek, aki teljes nyugalomban szeretné élni mindennapjait! Lopások, bűncselekmények felderítésében is hasznos segítség. 

   

  Fuvarozó céget, vagy autókölcsönzőt üzemeltet? Mindig ellenőrizheti, hogy a céges autók mekkora sebességgel haladnak, hiszen ilyen funkció is rendelkezésére áll! Beállíthat egy tetszőleges sebességet (pl. 90 km/h) majd ha ezt az adott jármű túllépi, akkor Ön 3 percenként SMS értesítést kap róla. 

   

  Ez a nyomkövető a GSM/GPRS hálózaton és GPS helymeghatározó rendszeren alapuló új termék, ami használható a jármű mindenkori helyének meghatározására, belsejének figyelésére, vészhívásra, nyomkövetésre és még számos egyéb hasznos funkcióra. 

  Széleskörűen alkalmazható járművek és egyéb mozgó objektumok megfigyelésére. 

   

  Egyszerű helymeghatározás: Helyezzen SIM kártyát a készülékbe, majd ez után ha a SIM kártya számát felhívja, a készülék azonnal küld Önnek egy SMS-t, ami tartalmaz egy Google Térkép linket. Erre a linkre kattintva azonnal megtekinthető a jármű pontos, aktuális helye.

   

  Automatikus nyomkövetés: Ön által meghatározott időközönként (pl. 30 másodpercenként) SMS-t kap a nyomkövető aktuális helyzetéről. Tehát ha Ön dönti el, hogy milyen időközönként szeretne tájékoztatást kapni arról, hogy merre tart a jármű (nem lehet kevesebb 20 mp-nél!). 

   

  Megfigyelés: Nyomkövetés (tracker) és megfigyelés (monitor) között választhat, hogy mi szerint működjön a készülék. Az alapbeállítás a nyomkövetési mód (track). Ha szeretné megfigyelő módban használni a nyomkövetőt, akkor a megfelelő kód elküldésével a készülék megfigyelő módba kapcsol.

  Ha szeretné hallani az utastérben zajló beszélgetéseket, eseményeket, akkor erre is lehetősége van, hiszen a nyomkövető kiegészítőként tartalmaz egy mini mikrofont is. Hívja fel a készüléket, és azonnal hallhatja a készülék környezetében lévő történéseket. A telefonhívás egyoldalú, tehát a megfigyelt személyek nem észlelik azt, hogy bárki is a vonalban lenne.  

   

  S.O.S. funkció: Ha vészhelyzetbe kerül utazása során, akkor segítségére lesz a nyomkövető! Csak nyomja meg legalább 3 másodpercig a készüléken található SOS gombot, majd a nyomkövető automatikusan, 3 percenként segítségkérő üzenetet küld az erre jogosultak számára (Ön dönti el, hogy mely számok legyenek azok) amíg valakitől visszajelző SMS nem érkezik a készülékbe helyezett SIM kártya telefonszámára.

   

  Sebesség túllépés: Beállíthat egy tetszőleges sebességet (pl. 90 km/h) majd ha ezt az adott jármű túllépi, akkor 3 percenként SMS értesítést kap erről. 

   

  Körzetelhagyás (GEO-Fence): Lehetősége van geo-kerítés beállítására, így meghatározhatja az eszköz megengedett mozgási területét egy körzeten belül- mihelyst a jármű elhagyja az Ön által megszabott határt, SMS-ben figyelmeztetést kap!

   

  Baleset riasztás: Ha a készülék balesetet észlel (ütközés) akkor automatikusan küldi a jogosultak számára a pontosan meghatározott földrajzi koordinátákat, ahol történt az eset.

   

  Ajtónyitás riasztás: Mihelyst a megfigyelt kocsiban ajtónyitást érzékel a készülék, értesíti Önt.

 • Gyártó
  Safako
  Raktárkészlet
  Elérhető a kiszolgáló raktárban
  Cikkszám
  185367