Új jelszó kérése
Termék részletek


Okos kulcskereső kulcstartó

-50%
Okos kulcskereső kulcstartó
Fő kategória >Elektronikai termékek
6 990 Ft
Akció: 3 495 Ft3495
Kezdete: 2018.07.02   A készlet erejéig!

Elege van, hogy állandóan elhgyaja és keresgeti a kulcsait?

Ezzel az okos kulcskeresővel ez többé nem lesz probléma. Csak egy gombnyomás és máris jelez a kulcstartó, sőt nagyszerű funkcióinak köszönhetően már a kulcs elhagyását is megelőzi!

Ez a készülék több, mint egy egyszerű kulcskereső!!!

 • Ez az eszköz Bluetooth segítségével pillanatok alatt párosítható szinte bármilyen Androidos, vagy iOS-es mobillal. Nincs más feladat, mint egy teljesen ingyenes alkalmazást letölteni a telefonunkra és az azonnal felismeri a kulcskereső kulcstartónkat.

   Funkciók:

  1. A telefonon egy gombnyomással hangjelzésre bírhatjuk kulcstartónkat, ami kitartóan a stop megnyomásáig sípoló hangot ad.
  2. Telefon keresése: Az okos kulcskereső gombjának háromszori megnyomására telefonunk hangjelzést ad, így könnyedén megtalálhatjuk a lakásban kallódó mobilt.
  3. Rögzíthetünk vele pozíciót. Azaz például, ha nagyméretű parkolóban állunk meg, csak meg kell nyomni a kulcskereső kulcstartónk gombját 2-szer és azonnal rögzíti a telefonunkon az adott pontot, amit pontos cím kiírása mellett Google Map térképen is mutat a mobilunk. Így többé az sem fordulhat elő, hogy keresnie kell autóját egy hatalmas parkolóban bolyongva.
  4. Természetesen jelszóval védhetjük is az alkalmazást, így kizárólag az Ön által előre betáplált 4 szám beírása után bírható hangjelzésre a kulcstartó, vagy tekinthetők meg a korábban rögzített pozíciók. Ez a funkció belépés után bármikor ki-, vagy bekapcsolható.
  5. FIGYELMEZTETÉS A KULCS VAGY TELEFON ELHAGYÁSÁRA MÉG KB. 20 MÉTERES KÖRZETBEN!!! Ha Ön a mobiljával csatlakoztatott kulcskereső kulcstartótól 20 méteres távolságon kívül megy, akkor a telefonja és a kulcstartója is automatikusan hangriasztással jelzi, hogy valószínűleg épp elhagyná készülékét/kulcsát. Természetesen ez a funkció is kikapcsolható.
  6. Fénykép készítése, akár szelfi akár normál módban a kulcskereső egy gombnyomására az alkalmazás segítségével fotó készíthető. Egy kattintásra több fénykép is készíthető, állítható késleltetéssel.
  7. Hangfelvétel készítése a telefonnal: van lehetőség a telefon keresése funkció helyett, hang rögzítésére dupla kattintással. A hangrögzítés dupla kattintásra indul és áll le. Ilyenkor tripla kattintással tudja rögzíteni a helyet, és nincs lehetőség a telefon hangriasztására a kulcskereső gombjának lenyomásával.

   

  Technikai jellemzők:

   

  Méret: 5 cm X 3 cm.

  Szín: fekete

  Bluetooth követlemény: legalább 4.0.

  1 darab CR2032-es elemmel működik.

   

   

  A csomag tartalma:

   

  1 darab okos kulcskereső kulcstartó.

  1 darab CR2032-es elem.

  Használati útmutató magyar nyelven.

   

  A javasolt alkalmazás linkje:

  Android rendszer esetén:

  iTracing: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fb.antiloss&hl=hu

   

  IOS rendszer esetén:

  iTag: https://itunes.apple.com/us/app/itag/id977906585?mt=8

   

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 3 db0 Ft/db3 495 Ft/db
  3 db vagy többkevesebb mint 5 db250 Ft/db3 245 Ft/db
  5 db vagy több 500 Ft/db2 995 Ft/db
 • Szállítási idő
  1-3 munkanap
  Gyártó
  Greensite
  Szín
  Elektromos
  igen
  Cikkszám
  24899888104278