Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Kézi tésztakészítő

-23%
Raktárkészlet: Elérhető a kiszolgáló raktárban
Kézi tésztakészítő
Fő kategória >Háztartás, otthon >Konyhai termékek >Konyhai kisgépek
7 790 Ft
Akció: 5 990 Ft
Kezdete: 2018.10.29   A készlet erejéig!
Szállítási idő: 1-3 munkanap
A házitészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari, tömegtermelésű száraztészta.  
A kézi tésztakészítővel széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni. Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani.
 • A házitészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari, tömegtermelésű száraztészta. 
   
  További előnye, hogy garantáltan nem kerül bele károsanyag , tartósítószer, és az ára is kedvezőbb.
  A piacokon ma is kapni pl. házi levestésztát, amelyet általában idősebb asszonyok készítenek otthon. A klasszikus nyújtás gyúródeszkán, sodrófával kör alakra történt, így minden irányban nyúlt a tészta. Ez a módszer azonban idő- és munkaigényes volt. Ezzel, a tésztakészítő-géppel, mindez nem nagy munka , a tészta pillanatok alatt kinyújtható. 
   
  A mindenirányú nyújtást úgy lehet megoldani, hogy az egyszer áthajtott tésztát 2-3-ba hajtjuk, 90 fokkal elfordítjuk, és így engedjük át újra a nyújtógépen. Ezt a műveletet 3-szor megcsinálva, elkezdhetjük csökkenteni a vastagságot, és mostmár hajtogatás nélkül engedjük át az egyre kisebbre állított gépen a tésztát 3-4-szer.
   
  Széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni. Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani.
 • Raktárkészlet
  Elérhető a kiszolgáló raktárban
  Cikkszám
  000120